Meistä

Myö Toukohousut; mie Sari, mieheni Ykä sekä poikamme Santtu asustellaan Hollolan kirkonkylällä lähellä Lahtea.

Tällä hetkellä meillä kotona on karvaisia perheenjäseniä, kaksi leonberginkoiraa, Nala ja Manta sekä neljä phalènea, Nuppu, Oona, Hilma ja Eemeli.

Koiraharrastukseni alkoi vuonna 2006, kun ensimmäinen oma koiramme, leonberginkoira Nella saapui taloon. Nellan sydän oli täyttä kultaa❤, kaikille niin ystävällinen.

Tänne maalle muutettuamme joukkoomme liittyi phalène -tyttö Nuppu ja pian Nupun saapumisen jälkeen joukkoon liittyi vielä papillon tyttö Sini.

2011 toin salaisen haaveeni koirankasvatuksesta julki ja kävin koirankasvattajan peruskurssin sekä sain kennelnimen Toukohousun.

Ensimmäinen pentue toukohousun kenneliin syntyi joulukuussa 2011.

Jalostus- ja kasvatustyössä kiinnitän huomion koiran luonteeseen ja terveyteen. Molemmat rodut ( leonberginkoira, phalène sekä papillon ) on seura- ja perhekoiria, ja perheenjäseniä, ei pelkkiä ulko- ja tarhakoiria.

Jäsenenä olen Suomen Papillon ja Phalène yhdistys ry:ssä, SuKoKa:ssa, Suomen Leonberginkoirat ry:ssä, Suomen Kennelliitossa ja Salpausselän koirankasvattajat ry:ssä. Olen allekirjoittanut kasvattaja sitoumuksen 2011.

 

 

Gina

Nuppu

Nala ja Manta

Eemeli

Nala ja Manta